performanta-ighiu-national-sebis38Performanța Ighiu nu a avut un tur de campionat așa cum și-ar fi dorit, iar oficialii clubului din Ighiu se gândesc la viitorul clubului din Ighiu. 

Lucrurile decurg normal pentru Performanța, Vasile Ursu are liniștea asigurată pe banca tehnică, iar președintele Ghiță Dănilă așteaptă pauza de iarnă pentru a mai completa lotul de jucători.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne dorim să mai transferăm câțiva jucători, suntem în efectiv redus și trebuie să completăm lotul pentru ca în retur să ne prezentăm onorabil. Așteptăm bugetul pentru sezonul viitor din partea Consiliului Local”, a declarat Ghiță Danilă, președintele echipei Performanța Ighiu.

Oficialul clubului din Ighiu a ținut morțiș să precizeze faptul că Vasile Ursu va rămâne la echipă indiferent de ceea ce se va întâmpla la club.

„Vasile Ursu rămâne antrenorul echipei indiferent de situație. El va face programul echipei pentru partea a II-a a sezonului, el se va ocupa de transferuri, din partea noastră se bucură de susținere”, a concluzionat Dănilă.

Echipa din Ighiu a început anevoios campionatul, ulterior corabia fiind redresată cu greu, chiar cu prețul despărțiri de anumiți jucători ai formației.

Vlădia, Cherecheș și Mikloș vor să plece! Nu sunt singurii

Surse apropiate de clubul din Liga a III-a, susține că la iarnă echipa din Ighiu va mai avea parte de câteva despărțiri. De data aceasta dorința venind din partea fotbaliștilor. Aceleași surse susțin că Vlădia, Mikloș, Cherecheș, Poiană și Keita ar fi pe listă, asta chiar dacă președintele Dănilă susține că Poiană și Keita vor rămâne la Performanța Ighiu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.