Olimpia Aiud-CS Ocna Mures52Veste tristă pentru fotbalul județean. Antrenorul formației din Liga a 4-a Alba, Grigore Domșa, cunoscut de iubitorii fotbalului ”Gicu” s-a stins din viață astăzi la locuința sa. Informația a fost confirmată de Marius Stâncel, președintele grupării ”Soda” Ocna Mureș, care se afla la locuința celui care și-a dedicat viața fotbalului din orașul salin.

La numai 65 de ani, Gicu Domșa nu se simțea bine în ultima perioadă. Ba mai mult, fostul mare fotbalist al Sodei Ocna Mureș din perioada de glorie a echipei nu a însoțit CS Ocna Mureș la ultimul meci, cel disputat duminică, în deplasare la Viitorul Sântimbru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

S-a stins treptat, deși se simțea rău a refuzat consultul medicilor!

Gicu Domșa refuza să e prezinte la medic atunci când nu e simțea bine. După mai multe lupte de convingere, Marius Stâncel, președintele CS Ocna Mureș a reușit ă îl porgrameze pe fostul lantrenor al echipei ”Soda” la un consult amănunțit, care trebuia să fie efectuat vineri, la Cluj-Napoca. Nimic nu s-a mai putut face pentru monumentul fotbaului ocnamureșean, care peste mai puțin de o lună ar fi împlinit 65 de ani.

Ovidiu Maier: ”Ne înțelegeam din priviri”

Contactat telefonic, Ovidiu Maier se afla la locuința regretatului Grigore Domșa. Acesta ne-a relatat că în ultima perioadă ”profesorul s-a simțit mai rău, însă refuza să meargă la medic”. În momentul în care i-am adresat simpla întrebare ”Ce a însemnat nea` Gicu pentru tine?”, Motanul a izbucnit în plâns și cu greu și-a găsit cuvintele.

”Nu mai am cuvinte. Sunt devastat. Gicu mi-a fost ca un tata, îl cunosc de când eram copil. Nu ne-am certat niciodată și ne înțelegeam din priviri. Nici nu vreau să mă gândesc că nu o să îl mai vad pe bancă lângă mine”, declarat printre lacrimi Ovidiu Maier, gloria fotbalului din Ocna Mureș. 

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa-l odihneasca ! A fost un om deosebit,mi-e greu sa accept ca nu o sa-l mai vad pe banca in fata blocului stand de vorba cu toti cunoscutii.Sincere condoleante!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.