gicu grozav 5Albaiulianul Gicu Grozav a evoluat 117 minute pentru Terek Groznîi în meciul din Cupa Rusiei contra formației FC Krasnodar, însă echipa fostului unirist a fost eliminată după ce a pierdut cu 0-1 întâlnirea printr-un gol marcat înainte cu 5 minute de finalul reprizelor de prelungiri. Gicu Grozav așteaptă acum cu sufletul la gură debutul de retur din întrecerea internă. 

Gicu Grozav a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren în echipa celor de la Terek Groznîi, însă formația sa a fost liminată din sferturile cupei după 0-1 în fața celor de la Krasnodar care au punctat în minutul 115.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acum, albaiulianul cu 17 selecții în naționala României așteaptă debutul returului cu gândul de a se impune în prima echipă.

”Sunt cu gândul numai la a munci pentru a juca în primul 11 aici la Terek. Acest lucru este cel mai important pentru mine și sper doar să fiu sănătos”, a precizat Gicu Grozav pentru Absport.ro.

Fostul jucător al Unirii Alba Iulia va debuta în cea de a doua parte a campionatului duminică, de la ora 16.00, pe teren propriu contra formației Lokomotiv Moscova. Echipa lui Gicu Grozav are 28 de puncte în clasament, aflându-se la doar două lungimi distanță de un loc de cupă europeană, pe poziția a 7-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.