gicu grozav 4După perioada de pregătire, albaiulianul Gicu Grozav a devenit unul dintre cei mai buni jucători ai formației rusești, Terek Groznîi, dovadă că albaiulianul a fost titular în primele 3 etape din campionatul Rusiei. Fostul jucător al Unirii Alba Iulia a avut prestații bune și a contribuit la forma echipei sale, care a ajuns pe locul al 6-lea, la numai două puncte de o poziție care asigură prezența în cupele europene.

Gicu Grozav traversează o perioadă bună la Terek Groznîi, albaiulianul aflându-se pe un trend ascendent după ce, în ultimii doi ani, nu a prea fost folosit la echipa din Rusia. După perioada de pregătire din iarnă, când a fost unul dintre cei mai buni oameni ai formației, punctând în majoritatea amicalelor, Gicu a primit o nouă șansă de la antrenorul rușilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acesta a fost folosit în toate meciurile din returul campionatului Rusiei ca titular, contribuind la forma bună pe care o traversează Terek, echipă ajunsă pe locul al 6-lea în clasament, la numai două puncte în spatele pozițieie a 4-a, ultima care duce în cupele europene.

”Este din ce în ce mai bine la Terek. Am jucat, echipa a avut rezultate foarte bune și sper să continui pe acest drum. Este important pentru mine să joc meci de meci pentru a-mi intra în formă”, a declarat albaiulianul pentru Absport.ro.

Dacă Gicu Grozav își va păstra parcursul, cu siguranță ar intra în vederile selecționerului Anghel Iordănescu pentru turneul final Euro 2016, care va avea loc în vară, în Franța. Gicu Grozav a bifat 17 prezențe la echipa națională pentru care a marcat 3 goluri.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.