gicu grozav 10Albaiulianul Gicu Grozav traversează una dintre cele mai bune perioade la clubul din Rusia Terek Groznîi, acesta punctând din nou în perioada de pregătire a echipei sale. Grozav a marcat un gol și a dat și un asist la victoria cu 3-0 în fața formației ND Gorica din Slovenia. Fostul unirist a ajuns la 5 goluri în perioada de pregătire, evoluțiile sale emițând pretenții pentru un loc de titular.

După ce a dezmințit că ar avea o ofertă din partea lui Dinamo București, Gicu Grozav a demonstrat încă o dată că este un fotbalist bun și că poate fi selecționat la naționala României din Rusia de la Terek Groznîi, acesta traversând o perioadă bună.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Terek Groznîi a avut parte la sfârșitul săptămânii trecute de un amical cu ND Gorica din Slovenia, iar albaiulianul Grozav a fost eroul acestei partide, punctând o dată și preluând și rolul de servant la una dintre celelalte reușite ale echipei sale, care s-a impus cu 3-0.

Prin evoluțiile sale, Gicu Grozav îi dă serios bătăi de cap antrenorului de la Terek și cu siguranță fostul unirist vaa primi mai multă atenție, demonstrând că este un fotbalist care poate tranșa soarta unei partide.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.