gicu grozav 7Unul dintre cele mai bune produse ale Unirii Alba Iulia, Gicu Grozav a decis să nu revină în Liga 1 la Dinamo București și să se lupte pentru un loc de titular la formația rusă Terek Groznîi. De asemenea, albaiulianul în vârstă de 25 de ani își dorește foarte mult să ajungă la Euro 2016 alături de naționala României.

Cu toate că se vehicula o trecere a lui Gicu Grozav de la Terek la Dinamo, albaiulianul a precizat că această ofertă a fost o simplă speculație, fiind mai decis ca niciodată să lupte pentru un post de titular la echipa din Rusia. Gicu Grozav a prins foarte mult curaj în ultima vreme la Groznîi, fiind folosit în toate partidele de pregătire, marcând de 4 ori.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Îmi doresc să joc cât mai mult pentru Terek. Antrenorul a început să mă folosească și ca titular în amicale, am și marcat, deci totul este bine. Nu vreau să mă întorc acum în Liga 1. Vreau să demonstrez că pot face față în campionatul Rusiei”, a declarat Gicu Grozav pentru o televiziune de profil sportiv din România.

Gicu Grozav a înscris 4 goluri în partidele amicale pentru Terek Groznîi și așteaptă cu nerăbdare returul de campionat.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.