Rapid CFR Teius-Dalia Sport Daia Romana39Viitorul Sântimbru și Dalia Sport Daia Română au câștigat în intermediara din săptămâna trecută, categoric, în fața ”lanterneri roșii”, Curpriom Abrud și a Rapidului CFR Teiuș cu 9-0. Doi jucători au ținut să se remarce la aceste dueluri, Ioan Pisoiu, veteranul din atacul Viitorul Sântimbru, precum și Cirprian Brînză, golgheterul Daliei Sport Daia Română, ambii marcând câte 5 goluri în aceste dueluri, performanțe greu de egalat la nivelul județului nostru.

În etapa intermediară de la mijlocul săptămânii trecute, Viitorul Sântimbru a trecut cu 9-0 de Cuprirom Abrud, reușind scorul campionatului în Liga a 4-a. Unul ditnre cei mai apreciați atacanți de la nivelul fotbalului județean, Ioan Pisoiu, cel care a adus puncte importante pentru Sântimbru în actualul retur, a punctat nu mai puțin de 5 goluri, iar experiența sa pe teren s-a văzut în majoritatea partidelor pe care echipa sa le-a disputat în a doua parte a campionatului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Venit de la liderul Ligii a 4-a din Hunedoara, Ioan Pisou avea 18 goluri marcate în turul de campionat în județul vecin, iar în tricoul Sântimbrului a punctat de 10 ori, însă jumătate din aceste reușite au venit în poarta Abrudului în meciul din etapa intermediaară de săptămâna trecută.

Dalia Sport Daia Română a reușit să îl ”repatrieze” pe Ciprian Brînză, după ce acesta a fost legitimat la începutul sezonului la Performanța Ighiu. Acesta nu s-a regăsit în tricoul divizionarei terțe, deși a marcat chiar la debut în meciul de cupă cu Industria Galda de Jos. Brînză este unul dintre marcatorii de top ai județului din ultimii ani, acesta având evoluții bune la toate echipele la care a evoluat.

Topul golgeterilor di nLiga a 4-a este condus de Vali Drăgan, atacantul Sebeșului punctând de 25 de ori până în prezent.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.