Ultima acțiune din acest an pentru jucătorii echipei de fotbal Gloria Geoagiu, echipă la care sunt legitimați și cinci jucători din județul Alba (Gheorghe Râșniță, Ionel Cristea, Mihai Barb, Alex Cioban și George Vâjdea), alături de ei aflându-se alți doi oameni trecuți prin fotbalul din județul Alba (anrenorul Ioan Marcu și directorul tehnic Neluțu Budin), staff-ul tehnic și administrativ, a fost banchetul, desfășurat sâmbătă 21 decembrie, la o pensiune din Geoagiu Băi.

La eveniment a fost prezent și primarul orașului Geoagiu, Vasile Cărăguț, răspunzând prezent și persoane apropiate clubului, care indiferent de situație au fost alături și au susținut echipa sub diferite forme.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Gloria Geoagiu a încheiat anul pe locul 1 în clasamentul Ligii a IV-a Hunedoara, acumulând, după 18 etape, 40 de puncte.

Mini-returul va debuta pe data de 29 februarie, Gloria urmând să aibă etapă liberă.

“Încheiem un an bun pentru noi, clasându-ne pe prima poziție. De-a lungul anului aceşti băieţi minunaţi ne-au adus bucurii, obţinând rezultate bune, fie pe teren propriu, fie în deplasare. Pe această cale le mulţumesc jucătorilor și membrilor staff-ului tehnic pentru momentele frumoase din acest an, le mulţumesc suporterilor noștri, care au fost alături de această echipă, fie acasă, fie în deplasare. Mulţumirile mele se adresează şi autorităţilor locale, care au sprijinit din punct de vedere financiar această echipă și prin ajutorul lor se încearcă să se facă performanță la Geoagiu. Trebuie să fim conștienți că în mini-returul, de anul viitor ne așteaptă trei partide grele, pe care sperăm să le câștigăm și să rămânem acolo, sus.  Sărbători fericite tuturor şi să ne vedem cu bine în teren, din martie, anul viitor!, a fost mesajul transmis de directorul tehnic Neluțu Budin.

“Țin să felicit și eu echipa pentru disciplina și dăruirea de care au dat dovadă. Îi pe felcilit pe toți, jucărori, antrenori, staff tehnic și administrativ, pentru rezultatele obținute. Au fost momente mai bune, au fost unele mai puțin bune, dar e normal să fie așa. Sunt mândru că alături de domnul Budin, facem parte din acest colectiv și proiect. Mulțumesc și eu autoritățiillor locale, care sprijină financiar această echipă, și pentru șansa oferită de a petru a antrena aici și a face performanță alături de acest grup. Cum a spus și domnul Budin, ne așteaptă o ultimă parte a sezonului foarte grea, cu trei meciuri grele, va trebui să muncim mai mult şi mai bine decât până acum, să ramanem modeşti, cu picioarele pe pământ şi… să jucăm fotbal!  Profit de ocazie şi spun în numele echipei Gloria Geoagiu o vacanţă placută şi Sărbători Fericite tuturor!”, a fost mesajul transmis de antrenorul Gloriei Geoagiu, Ioan Marcu.

articol scris de Sorin Giurcă

 

 

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.