Industria Galda de Jos a remizat alb, în deplasarea de la Gloria Lunca Teuz Cermei, un rezultat pozitiv, dar care se putea transforma într-o victorie, având în vedere că elevii lui Paul Ciucă au avut din nou parte de o sumedenie de ratări. Galda rămâne în plutonul fruntaș al seriei, iar sâmbătă, va găzdui ”derby de Alba”, când va primi vizita echipei Unirea Alba Iulia

Industria Galda de Jos a preluat controlul jocului încă din start, însă elevii lui Ciucă se întrec în ratări. Silviu Mureșan a tras pe lângă din dreapta, după ce a scăpat singur spre poartă în minutul 12, iar Lupșan a fost blocat de portarul Rusu 5 minute mai târziu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Galda a avut și o bară prin lovitura de cap a lui Cioplântă, la faza imediat urmîtoare când Dani Lupșan a fost blocat de Rusu. Meciul s-a stins apoi, nostor ratând o șansă importantă pentru gazde pe fina lde primă repriză!

Galda a început din nou bine repriza secundă, iar Cernea l-a angajat pe Mureșan, acesta a șutat la poartă, dar Cotoc a ”anulat” golul cu o intervenție salutară (min. 51). Câtva minute mai târziu, Goronea a tras din lovitură liberă, dar nu a găsit cadrul porții!

Meciul s-a stins apoi, ambele echipa mai ratând câte două ocazii pe final, prin Șulea respectiv Cioplântă.

Un rezultat pozitiv pentru Galda, care totuși putea spera la o victorie, după ce a ratat din nou mai mute ocazii, precum la duelul tur cu arădenii. În următoarea etapă, Galda va găzdui ”derby de Alba”, urmând să întâlnească ”lanterna roșie” Unirea Alba Iulia.


Meci dificil pentru Galda, care întâlnește în deplasare Gloria Lunca Tezu Cermei, cu gând de revanșă după reultatul din tur, atunci când trupa lui Ciucă a controlat partida, a ratat o sumedenie de ocazii, însă a fost învinsă.

Gloria Lunca Teuz Cermei

Rusu
Suslak
Cotoc
Petrache
Vereș
Șiclovan
Nistor
Aldan
Diarra
Coșa
Bulza

Rezerve: Costea – Sulea, Gurban, Varga, Moraru, Fl. Brândușe, V. Brândușe. Antrenor Mircea Aslău.

Industria Galda de Jos

Ștef
Boancă
Cioplântă
Haiduc
Olar
Goronea
D. Lupșan
Cernea
Baghiu
R. David
S. Mureșan

Rezerve: Iancău – A. Man, Rodean, Costea, P. Man, Cioară, Vonya. Antrenor Paul Ciucă

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.