Cetae Deva-Performanta Ighiu59Performanța Ighiu a pierdut după o serie de 10 partide fără eșec, scor 1-2 (1-0) pe terenul puternicei formații CNS Cetate Deva. Cu toate că a reușit să deschidă scorul într-un moment bun al partidei, în minutul 44 prin golgheterul Romică David, atacant ce a ajuns la 18 goluri în actualul sezon, Ighiul a picat inexplicabil după pauză, iar Deva și-a permis să bage în corzi formația lui Himcinschi.

Dezamăgit după jocul echipei sale în repriza secundă, Romică David și-a ”urecheat” colegii care au intrat pe parcurs precizând că nu își explică această cădere a formației pentru care a marcat 18 goluri în actualul sezon. De asemenea, ”goleadorul” din Apuseni a ținut să își felicite adversarii pentru jocul de ieri, subliniind faptul că Deva a meritat victoria după jocul din repriza secundă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am avut meciul în mână, dar din păcate am pierdut. Eram conștienți că ne așteaptă o partidă dificilă, dar ăsta este fotbalul, te taxează când nu joci. Nu știu ce s-a întâmplat după pauză, de ce am intrat relaxați pe teren. Și schimbările au fost în defavoarea noastră. Am avut la un moment dat un om în plus și este păcat că nu am reușit să fructificăm acest avantaj. Știam că se câștigă foarte greu la Deva, dar noi ne-am dorit victoria. S-a schimbat obiectivul, noi ne dorim să promovăm, dar atât se poate în momentul actual. Avem condițiile Cugirului, jucători buni, chiar dacă schimbările ne-au dezamăgit după pauză. Deva a muncit mult și în repriza a doua a fost peste noi. Bravo lor!”, a declarat Romică David, atacantul Performanței Ighiu.

Romică David a fost unul dintre cei mai buni oameni din tabăra Ighiului la partida de la Deva, însă de multe ori a părut izolat în atacul echipei de pe locul al 3-lea din Seria a 4-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.