Grupa 2007 de la ACS Şcoala de Fotbal Valea Frumoasei s-a clasat pe locul 4 la turneul internaţional de fotbal “Junior’s Cup” de la Albena (Bulgaria). 

“Este un rezultat foarte bun ţinând cont de faptul că echipa noastră este formată majoritar din jucători născuți în 2008.
In finala mică, am pierdut cu 1-0 (1-0) cu MFC Ticha Varna, după un meci de mare luptă, în care jucătorii au dat totul pe teren. Păcat ca nu am reușit să fructificăm nicio ocazie de gol. Considerăm că am facut cinste țării noastre și fotbalului din județul Alba prin evoluțiile remarcabile ale echipei noastre. Bravo, băieți! Mulţumim galeriei, care a fost de departe cea mai tare de la acest turneu! Ne întoarcem acasă cu fruntea sus!”, au transmis oficialii clubului ACS Şcoala de Fotbal Valea Frumoasei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De remarcat şi distincţia individuală obţinută de Claudiu Lăncrănjan, desemnat cel mai bun jucător al turneului.  Acesta a “vrăjit” asistența la meciul cu echipa din Câmpulung Moldovenesc, când a marcat două goluri senzaționale și a mai creat câteva faze de mare spectacol.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.