Remember Soda Ocna Mures52Cu toate că faza finală a primei ediții a Campionatului Județean de Futsal era programată încă de la începutul competiției la Sebeș, planurile organizatorilor au fost date peste cap. Sala ”Florin Fleșeriu” din Sebeș are programate duminică două evenimente handbalistice dedicate juniorilor, iar final four-ul cupei de fotbal în sală a trebuit mutat. Locația a fost aleasă la Ocna Mureș, urmând ca semifinalele, finalele și festivitatea de premiere să aibă loc în sala din centrul orașului salin.

Sebeșul nu va mai găzdui faza finală a Campionatului Județean de Futsal, urmând ca acest eveniment să aibă loc la Ocna Mureș. Potrivit oficialilor AJF Alba, Sala ”Florin Fleșeriu” din Sebeș va găzdui duminică două meciuri de handbal juniori, iar acest aspect a condus spre mutarea competiției.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Toate echipele rămase în careul competiției, CS Ocna Mureș, Inter Ciugud, Mureșul Vințu de Jos și Olimpia Aiud au fost de acord ca final four-ul să fie organizat la Ocna Mureș, reprezentanții echipei din orașul salin manifestându-și această dorință.

Cu acest prilej, iubitorii sportului rege din Ocna Mureș vor avea ocazia să îi revadă pe teren pe Ovidiu Maier și Sorin Coprodean, precum și celelalte nume interesante care vor păși pe suprafața de joc din sala ocnamureșeană.

Iată programul competiției:

  • Semifinale: Olimpia Aiud – Inter Ciugud (12.00), CS Ocna Mureș – Mureșul Vințu de Jos (13.00)
  • Finala mică (14.30)
  • Finala Mare (15.30)
  • Festivitatea de premiere – 16.30, imediat după încheierea duelului pentru marele trofeu
Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.