dsc_9683Performanța Ighiu nu se regăsește în debutul noului sezon. Echipa antrenată de Adorian Himcinshci are doar un punct după patru runde, iar prestația de la meciul de sâmbătă cu Ripensia Timișoara nu se ridică la nivelul obiectivului fixat pentru acest sezon. 

Tehnicianul echipei din Ighiu s-a arătat nemulțumit la finele jocului cu Ripensia Timișoara, partidă pe care echipa pe care o antrenează a cedat-o cu 1-4.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne-am prezentat sub nivelul așteptărilor, am avut o prestație slabă, sper ca în viitorul apropiat să reușim să remediem situația. Din punctul meu de vedere ne doare această înfrângere. Este un joc pierdut, dar campionatul este pierdut. Am în continuare încredere în băieți și în capacitatea lor de a presta și de a obține puncte de viitor ”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenor principal Performanța Ighiu.

Conducerea clubului din Ighiu a dictat amenzi pentru jucători și antrneori, lucru asumat probabil de întreaga suflare.

„Când jocul nu merge și antrenorii cu siguranță au o parte din vină, la fel ca toți factorii care continuă la bunul mers al echipei. Ne asumăm această înfrângere, dar nu e un capăt de țară”, a mai completat Adorian Hicminschi.

Miercuri Performanța Ighiu va juca în Cupa României în deplasare la Sebiș, iar în runda a treia a Ligii a III-a, gruparea lui Himcinschi va juca la CSM Reșița.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.