IMG_0192Performanța Ighiu a remizat sâmbătă în deplasare cu Minerul Motru, la capătul unei partide dominată clar de formația din județul Alba. Gruparea pregătită de Adorian Himcinschi a ratat o lovitură de la 11 metri, dar și alte oportunități bune de a marca. 

În ciuda faptului că echipa lui a ratat victoria de sâmbătă, tehnicianul Adorian Himcinschi s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Din punctul meu de vedere am avut o prestație reușită, la scorul de 1-1 m ratat penalty și încă două faze foarte clare și aș putea spune că doar portarul lor a făcut ca scorul să rămână egal”, a declarat Adorian Himcinschi. 

În acest moment Performanța Ighiu are cinci puncte în cont și putea avea alte trei dacă fructifica loviturile de la punctul cu var din ultimele două runde.

Penalty obținut de Bărculeț, ratat de S.Turuș 

Unul dintre cei mai buni juniori din lotul lui Adorian Himcinschi, Bogdan Bărculeț a reușit să obțină o lovitură de la 11 metri în partida de la Motru. Din păcate pentru formația din Ighiu, Silviu Turuș a irosit acea lovitură și astfel Performanța a obținut doar un punct.

„E al doilea penalty ratat consecutiv. Au fost doi jucători diferiți, doi fotbaliști care din punctul meu de vedere posedă stăpânirea de sine necesară, cu siguranță în viitor vom exersa mai mult acest aspect și sperăm ca în afară de Romică David (executantul de drept) să mai găsim un executant. Nu cred că putem vorbi de un blocaj în fața loviturilor de departajare” a mai punctat Himcisnchi.

În runda următoare gruparea din Ighiu va evolua tot în deplasare cu CS Ineu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.