Industria Sarmei Campia Turzii-Perfomanta Ighiu 6Performanța Ighiu a debutat cu un egal în noul sezon, asta după ce elevii lui Adorian Himcinschi au condus cu 1-0 încă din minutul2. 

Din păcate pentru Performanța Ighiu, partida de la Lugoj s-a încheiat nedecis, 2-2, iar Ighiu a plecat cu doar un punct din fieful bănățenilor, însă au avut și două bări pe parcursul jocului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„În primul rând din punctul meu de vedere am fost dezantajați de starea terenului, un alt aspect ar fi faptul că am întâlnit o echipă care va termina în primele 5 ale seriei. Am întâlnit o echipă care prestează un fotbal modern, o grupare care a făcut tot ce i-a stat în putință să obțină un rezultat bun”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenor principal Performanța Ighiu.

Tehnicianul Peroformanței a identificat problemele echipei și cu siguranță Ighiul va arăta altfel în următoarele jocuri.

„Dacă ar fi să facem referire la noi, mai avem în acest moment de muncă, asta chiar dacă am făcut un joc bun. Trebuie să mai câștigăm pe partea de omogenitate. E un punct câștigat, chiar dacă ne doream să fie trei punte. Vom fi mai puternici de la o etapă, la alta. Sunt 12 transferuri și jucători care au jucat împreună 5 jocuri”, a ami adăugat Himcinschi. 

Etapa viitoare Performanța Ighiu va juca „acasă” cu Ripensia Timișoara.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.