IMG_4621Performanța Ighiu a învins sâmbătă ACSO Filiași cu 3-0, la capătul unei partide dominate copios de echipa lui Adorian Himcinschi. Succesul de sâmbătă asigură o iarnă liniștita, anotimp ce le va permite conducătorilor să stea la căldură și să mediteze serios asupra obiectivului, deoarece nou-promovata ar putea avea un culoar ideal pentru a a ataca promovarea în eșalonul secund. 

„Mă bucur că am încheiat cu o victorie categorică, vreau să felicit băieții, să mulțumesc conducătorilor pentru toate condițiile oferite pe tot parcursul de campionat. Am reconfirmat faptul că evoluțiile noastre au crescut, sperăm ca și în retur să avem prestații la fel de reușite”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenor principal Performanța Ighiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Întrebat dacă se gândește serios la promovare, tehnicianul „galben-albaștrilor” a evitat un răspuns ferm, însă a dat de înțeles că nu este exclus ca gruparea pe care o antrenează să se lupte pentru un loc sub soarele ligii secunde.

„Ne propunem să câștigăm fiecare joc, iar dacă și rezultatele vor fi ele tot de partea noastră, de ce să nu avem aspirații înalte. Avem în vizor 2-3 jucători pe care sper să îi și transferăm. Nu pot să ofer și alte detalii, dar cu acele transferuri sigur o să arătăm mai bine în retur. Eu îmi doresc să rămână toată lumea și să mai reușim 2-3 transferuri”, a mai punctat Adorian Himcinschi.

Printre jucătorii doriți de Himcinschi se află jucători din Liga a IV-a, dar și fotbaliști din eșalonul al treilea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.