Vama Seaca-AS Razboieni Cetate56Când multă lume se aștepta ca vremurile în care se utilizau jucători ”pe fals” să fie de mult apuse, un nou caz de ”hoție” apare în lumina reflectoarelor îndreptate către fotbalul din județul nostru. La meciul de duminică dintre Viitorul Vama Seacă și Național Rădești, terminat la egalitate, scor 3-3, gazdele au folosit doi jucători nelegitimați la propria formație, lucru contestat de oaspeții de la Rădești, care au primit dreptate și din partea Comisiei de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal Alba. 

Lucrul mai grav nu este faptul că cei doi jucători nu erau legitimați la Vama Seacă, ci că aceștia aparțineau altor echipe. Potrivit unor surse prezente la meci, unul dintre fotbaliștii care au evoluat duminică pentru Vama Seacă ar fi portarul Industriei Galda de Jos, Podar, însă cum fotbaliștii cu pricina nu au rămas să fie fotografiați după meci, această informație rămâne la pragul de zvon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Viitorul Vama Seacă a pierdut partida de pe teren propriu la masa verde și a fost amendată cu 200 de lei, o amendă prea mică pentru fapta comisă.

Acest fapt nu este unic în județ, fiind cunoscut cazul fotbalistului Pisoiu, care a evoluat în același timp atât pentru Viitorul Sântimbru cât și pentru o formație din din județul Hunedoara.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

  1. numaru 10 a jucat pe fals la inter unirea nu la vama, e lacau andrei, pe fals a fost folosit spinean adrian, a fost supsendat si a fost introdus pe legitimatia unui jucator care nu a venit la meci

  2. In atentia ta, d-LE Stan!!!
    la meciul Lopadea-Razboieni 3-2 din urma cu o etapa…..mai exact in repriza a2a echipa manageriata de dvs. a introdus pe fals un jucator suspendat si anume: Petre Iuga!! chiar credeti ca nu ne-am dat seama?

    • Va multumesc pentru aceasta precizare! nu am fost la cea partida, nu stiu despre ce este vorba, dar o sa am o discutie cu cei care au facut acest gest, daca l-au facut! Problema este alta domnule… daca jucatorul echipei pe care o reprezint a jucat pe fals, intr-adevar este un delict, dar alta este sa aduci fotbalisti de la alte echipe, sau care nici macar nu sunt legitimati sa evolueze! Toate cele bune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.