CS Ocna Mures-Inter Ciugud86În urmă cu o săptămână trei fotbaliști de la divizionara a 4-a, CS Ocna Mureș au fost solicitați la antrenamentele formației din liga secundă, Gaz Metan Mediaș. Kiss Hunor, Alexandru Antonescu și Tudor Cristea s-au prezentat la antrenamentele Gazului, au intrat în cantonament alături de echipa condusă de Leo Grozavu și chiar au impresionat în județul Sibiu, urmând să fie luată o decizie în privința lor.

Unele probleme de la Mediaș au întrerupt cantonamentul echipei, iar Kiss, Antonescu și Cristea se află la Ocna Mureș de joi, jucând în campionatul de futsal alături de Maier și Corpodean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”S-au descurcat toți trei, au făcut față chiar dacă au început mai târziu față de ceilalți. Jucătorii sunt monitorizați și rămân în vederile lui Leo Grozavu. Am primit un feed-back pozitiv referitor la cum s-au pregătit”, a declarat Marius Stîncel, președintele CS Ocna Mureș.

Și mijlocașul dreapta al echipei din orașul salin, Hunor Kiss a precizat pentru Absport.ro că a fost o experiență reușită la antrenamentele echipei Gaz Metan Mediaș.

”Am început mai greu deoarece erau două antrenamente pe zi. Cei de acolo s-au declarat mulțumiți de noi, acum așteptăm să vedem ce se întâmplă”, a afirmat Hunor Kiss.

Dacă cei 3 vor fi chemați la echipa condusă de Leo Grozavu acest lucru ar reprezenta cea mai tare mutare a iernii 2015-2016, iar Soda Ocna Mureș ar reveni din nou pe harta rampelor de lansare a fotbaliștilor.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.