Adorian Himcinschi are astăzi, o săptămână de când a redevenit antrenor al Unirii Alba Iulia. Acesta a precizat că este mulțumit de lotul pe care îl are sub comandă, motiv pentru care nu se grăbește să facă transferuri. Alex Giurgiu ete primul fotbalist transferat în ”era Himcinschi”, uniriștii putând fi văzuți miercuri, de la ora 15.00, pe terenul secund al Cpmplexului ”Cetate”, în amicalul cu FC Hermannstadt.

Alex Giurgiu și-a dat acordul pentru a reveni în tricoul alb-negru, acesta urmând să lucreze din nou cu Himcinschi, după ce a mai făcut-o în trecut tot la formația fnion a județului Alba, precum și la Performanța Ighiu, în sezonul precedent. Acesta așteaptă în aceste zile câteva oferte din afară, iar dacă nu se va concretiza nimic va îmbrăca din nou tricoul ”alb-negru”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Adorian Himcinschi nu se grăbește să facă alte mutări, precizând că este mulțumit de lotul pe care l are sub comandă.

„Avem jucători mulți și buni. Noi jucăm cu foarte mulți juniori și tocmai de aceea nu ne grăbim să facem transferuri. Alex Giurgiu a ajuns la un acord cu conducerea clubului, lucru care mă mulțumește. Ne pregătim în continuare, iar apoi vom trage concluzii”, a precizat antrenorul uniriștilor.

După exodul de la Șurianu Sebeș, nu este exclus ca Himcinschi să ia câțiva jucători de acolo, pe listă aflându-se, potrivit unor surse, portarul Dragoș Pop, precum și Bogdan Oniche.

Miercuri, de la ora 15.00, terenul secund al Stadionului ”Cetate” va găzdui primul amical al Unirii din acest sezon, contra liderului Ligii a 3-a, Seria a 5-a, FC Hermannstadt, formație la care evoluează foștii uniriști Răzvan Dâlbea, Daniel Tătar și Ionuț Bratima.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Dacă nu retrogradează nimeni , clar ca nu aduc nimic doar repatriați care au fost mari vedete și se întorc , fotbal fără bani și pe minciuni și multe povesti …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.