Unirea Alba Iulia - Olimpia Aiud6”Unirea nu moare!” ar putea fi numit episodul transferului lui Cătălin Suciu. Cel mai bun produs actual al clubului alb-negru a ajuns la antrenamentele campioanei României, Steaua București, fără să fi semnat vreun contract până în prezent. ”Clubul mamă” i-a oferit acest drept portarului unirist, care până în 16 martie se va afla sub comadna lui Florin Tene și îndrumarea lui Laurențiu Rechecampf alături de Nicușor Stanciu, celălalt albaiulian al FCSB.

Așa cum era de așteptat, pe urmele lui Cătălin Suciu umblă cluburi puternice atât din România cât și din afara granițelor țării noastre. Interesul echipelor mari l-ați putut afla de pe Absport.ro în urmă cu câteva zile, iar acest fapt a devenit realitate, Cătălin Suciu fiind chemat la antrenamentele Stelei București, cu toate că de poartarul albaiulian se interesa și DInamo București.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Imediat după ce a terminat stagiul de pregătire cu naționala Under 19 a României, Cătălin Suciu a ajuns în curtea campioanei, urmând să se pregătească alături de Niță, Cojocaru și Poiană până pe 16 martie, dată când va pleca din nou la lotul național U 19.

”Sunt sigur că această pregătire alături de Steaua Bucrești va reprezenta un lucru bun pentru mine. E cu totul alt nivel din orice punct de vedere aș privi, iar acest lucru mă ambiționează și mai tare. Sper să îmi prindă bine aceste zile, iar cei de la Steaua București să fie mulțumiți de mine. Mă concentrez foarte mult și sunt sigur că va veni și oferta dacă voi apăra bine”, a declarat Cătălin Suciu, care în luna noiembrie va împlini 18 ani.

Unirea Alba Iulia speră să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor, echipa din Alba demonstrând cel puțin în ultimul deceniu că este un izvor nesecat de talente, iar Cătălin Suciu ar putea fi noua perlă a fotbalului albaiulian, plecat în lumea sportului rege mare pentru a duce tradiția clubului unirist mai departe.

Numărul albaiulienilor la echipa campionă ar putea crește, iar alături de Nicușor Stanciu, alt fotbalist format de Unirea Alba Iulia, poate ajunge și Cătălin Suciu, goalkeeper care ar face un pas imens de la liga a 4-a direct în Liga 1.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.