Hidromecanica Sugag-Viitorul Santimbru Finala Cupei122Meci bun, dar fără goluri în derby-ul etapei a 4-a din Liga a 4-a, în ”Mica Romă”, unde CIL Blaj a primit replica liderului FC Transalpina Șugag. Ambele echipe au fost neînvinse în actualul sezon, iar acest lucru se pătrează și după întâlnirea directă, având în vedere că duelul s-a încheiat nedecis, scor 0-0.

Așa cum era de așteptat, derby-ul etapei a 4-a din Liga a 4-a a fost un meci strâns, dar spectaculos. Prima repriză, chiar dacă nu s-au făcut modificări la tabela Stadionului Parc, a fost una cu multe ocazii, un meci deschis, cu intervenții bune ale lui Damian și Lazăr. Blajul și-a respectat statutul de gazdă și a ieșit la joc, însă defensiva lui Ioan Marcu a funcționat aproape perfect și atunci când a fost depășită a intervenit excelent din poartă juniorul Lazăr.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La fel au stat lururile și în repriza secundă, însă scorul nu s-a modificat pe durata meciului, iar ambele formații rămân în continuare neînvinse în actualul sezon, pe când Șugagul pierde primele puncte în Liga a 4-a, după 3 victorii consecutive.


Imagini pentru CIL BLAJ

CIL Baj

23
R. Damian
12
Ciugudean
2
Borșoi
14
Mureșan
7
Țene
10
Voicu
4
Mănășturean
3
Ioo
9
Tudoroiu
11
Comănici
8
Văidean


Rezerve: 1. Szilaghi, 13. Crăciun, 16. Duroi, 6. Ursu, 31. Moldovan, 18. Pintea, 15. Varga.

    Antrenor Septimiu Boancăș.


FC Transalpina 2014 Sugag

12
M. Lazăr
19
Cutean
22
Oltean
14
Posteiu
5
Bîrza
20
Lăcătuș
4
Puia
7
P. Lazăr
8
Cristurean
17
Osogo
11
M. Domșa

Rezerve: 1. Titianu, 6. Oprița, 2. Breaz, 18. Neag, 10. Șufană, 3. Pop.

     Antrenor Ioan Marcu.


 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Rar mi-a fost dat sa aud pe un teren de fotbal in judetul Alba cea ce a scos pe gura Marcu asta mare antrenor la Sugag,si Lazea mucles,inghitea cu placere.Stiu ca pe vremurile de odinioara la FC Cugir se mancau arbitri si adversari cu fulgi cu tot dar acum am pasit de mult in secolul 21!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.