Metalurgistul Cugir-Millenium Giarmata47Metalurgistul Cugir dorește să uite cât mai repede semi-eșecul suferit în etapa trecută, 2-2 contra formației Millenium Giarmata, de pe teren propriu, iar în acest sens, Marius Opric și fotbaliștii săi văd doar victoria la partida de sâmbătă, programată contra formației Minerul Motru.  

Partida contra Minerului Motru se va desfășura sâmbătă, de la ora 17.00 pe Arena CSO Cugir, fiind al doilea meci consecutiv bifat de fotbaliștii de sub Drăgana pe teren propriu. Marius Opric a fost extrem de supărat după semi-eșecul cu Millenium Giarmata, însă tehnicianul a precizat că este o atmosferă bună în cadrul lotului și i-a văzut pe fotbaliștii săi foarte concentrați pentru partida de mâine.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Noi avem în gând doar victoria la partida de mâine, cu toate că nu va fi deloc un meci ușor. Am încredere în băieți și sunt sigur că și-au revenit. I-am văzut pe băieți foarte montați și per să facem un joc bun în fața suporterilor noștri”, a precizat Marius Opric, antrenorul Metalurgistului Cugir.

Metalurgistul Cugir are 7 puncte acumulate în clasament, aflându-se în plutonul fruntaș al Seriei a 4-a din Liga a 3-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.