CS Soda Ocna Mureș a disputat sâmbătă, returul amical cu Mureșul Luduș, fosta adversară a Mureșului Vințu de Jos la barajul de promovare în Liga a 3-a. La fel ca în partida tur, disputată în județul Mureș, scorul a fost egal, de această dată 1-1 (0-0). Cristea a punctat pentru ocnamureșeni în minutul 54, iar adversarii au egalat în minutul 80.

Două dintre echipele puternice ale fotbalului mic din Alba și Mureș, și-au disputat sâmbătă returul amical. După 2-2 în tur, la Luduș, scorul s-a terminat din nou la egalitate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În prima repriză disputa a fost strânsă, cu un joc echilibrat, și tabela a rămas neschimbată. A doua repriză a fost mai bună, iar Ocna a deschis scorul, în minutu 54 prin Tudor Cristea. Când toată lumea credea că meciul se îndrepta către o victorie a gazdelor, Ludușul a punctat în minutul 80.

În ultimele secunde ale meciului, CS Soda Ocna Mureș a ratat două ocazii foarte mari, din postură de unu la unu cu portarul advers. A fost primul duel al ocnamureșenilor după ieșirea din cantonament, Ionuț Pereat și Ovidiu Maier pregătindu-și elevii pe parcursul acestei săptămâni.

CS Soda Ocna Mureș: Țiboc – Piroșca, Rațiu, Ivașcu, Pereat, Moise, Csegoldi, Kiss, Olar, Cristea, I. Cocis. Au mai intrat:  Decean, Miclea. Antrenori Ionuț Pereat & Ovidiu Maier.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.