Muresul Vintu de Jos-Gaz Metan Valea Lunga79Aflată pe locul al 14-lea în clasamantul Ligii a 4-a, nou promovata Gaz Metan Valea Lungă a susținut în weekedn-ul care tocmai s-a încheiat o partidă de verificare contra echipei din Liga a 5-a Tineretul Șona. Elevii lui Radu Bulugea s-au impus cu 5-1 prin golurile marcate de Vekony – dublă, I. Mărginean, Velicea și Voicu, semn că formația din Valea Lungă este peste nivelul ultimului eșalon fotbalistic din județ.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu gândul de a scăpa de retrogradare, Gaz Metan Valea Lungă se află în perioada pregptirilor. Cu aproape între lotul plecat din localitate în timpul săptămânii, echipa din zona Târnavelor se adună la final de săptămână, se pregătește și are parte de amicale, toate aceste acțiuni fiind perfectate cu gândul la păstrarea în Liga a 4-a.

În weekend-ul trecut Gaz Metan Valea Luncă a jucat un amical împotriva foștilor adversari di nLiga a 5-a, Tineretul Șona, iar echipa pregătită de Radu Bulugea s-a impus cu 5-1, grație golurilor marcate de Vekony – dublă, I. Mărginean, Velicea și Voicu.

Antrenorul Radu Bulugea a mizat pe: Trif – C. Vasiu, A. Moldovan, I. Mija, Puiu, M. Mihai, A. Midja, Voicu, S. Vasiu, Vekony, I. Mărginean. Au mai intrat: Gînța, M. Moldovan, Bucerzan, Meszaros, Velicea, A. Bulugea, D. Șerban, A. Mărginean, F. Budin

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.