CS Ocna Mures-Inter Ciugud86Inter Ciugud a învins astăzi, într-un duel amical pe FC Micești, scor 3-2 (2-0 la puază), după golurile marcate de Simion Bran – dublă și Mircea Oprea (în ultimele minute).”Veteranii” de la Ciugud au făcut legea pe teren, iar Mircea Oprea se comportă ca la prima tinerețe, având ziua și amicalul, ieri, jucând pentru Unirea Alba Alba Iulia tot contra Miceștiului. Potrivit oficialilor echipei din Liga a 4-a, atât Mircea Oprea cât și Darius Mărginean vor continua în același echipament și din sezonul următor.

Meci bun la Ciugud, unde Inter a întâlnit FC Micești într-o dispută amicală. Prima repriză a fost controlată de echipa din Liga a 4-a, care a punctat de două ori prin Simion Bran (28 și 38) prima execuție fiind un lob de efect.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Miceștiul s-a mișcat mai bine în repriza secundă și a reușit să egaleze, însă Inter Ciugud a dat lovitura de grație prin Mircea Oprea în min. 89.

Mircea Oprea – ca la prima tinerețe!

Pentru a avea o condiție fizică bună la startul noului sezon, Mircea Oprea a ales să se pregătească alături de Unirea Alba Iulia, însă acesta le-a dat asigurări oficialilor echipei din Ciugud că nu vrea să revină în alb-negru, chiar dacă sâmbătă a evoluat în garnitura de start pregătită de Marcel Rusu tot contra formației FC Micești.

La fel este și situația lui Darius Mărginean, care se pregătește alături de Viitorul Sântimbru în această perioadă.

Transferuri bune pentru Ciugud!

Inter Ciugud a reușit să se înțeleagă cu 5 fotbaliști în perioada de mercato, care astăzi au și evoluat în disputa amicală cu FC Micești. M. Coman (Dalia Sport Daia Română), Beiu (Mureșul Vințu de Jos), M. Lupșan (Șurianu Sebeș), A. Rațiu (Navobi Alba Iulia) și D. Rațiu (Navobi Alba Iulia) sunt noile achiziții ale echipei din Ciugud, formație care a demonstrat de-a lungul timpului că este una dintre cele mi bune echipe di nLiga a 4-a, chiar dacă se bazează în general pe fotbaliști trecuți de prima tinerețe.

La meciul de astăzi, au lipsit mai mulți fotbaliști importanți din echipa pregătită de Adi Bicheși, printre care Andreica, Iuoraș, I. Gherman, A. Miclea sau D. Mitea. A fost și prilej de sărbătoare pentru formația alb-albastră, unul dintre componenții echipei, Dan Urus împlinind 40 de ani.

Inter Ciugud: Mureșan – D. Mărginean, D. Rațiu, M. Oprea, Beiu – M. Coman, I. Cristea, S. Bran, Florea, Păcurar, A. Rațiu. Au mai intrat: I. Bran, D. Ursu, I. Puiu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.