performanta-ighiu-gloria-lunca-teuz-cermei58Unirea Alba Iulia a ajuns cu mari dificultăți la finalul turului din Liga a 3-a, preluată și părăsită pe parcurs de Mihai Hauptkorn, trupa lui Radu Andone a avut prestații bune și rezultate surprinzătare având în vedere condițiile date. Ultimul meci din 2016 va avea loc tot în ”exil”, la Zlatna, de la ora 14.00, contra unei puternice echipe, tot nou-promovate, Gloria Lunca Teuz Cermei.

Cu 8 jucători lipsiți de prea mare experiență, dintre care 5 Under 21 și 3 Under 18, Unirea Alba Iulia s-a zbătut și a adunat 12 puncte în Liga a 3-a, un număr relativ impresionant la condițiile vitrege care s-au așternut deasupra clubului albaiulian. Vineri, va avea loc ultima reprezentație din acest an, contra unei echipe puternice din județul Arad, Gloria Lunca Teuz Cermei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne așteaptă un meci foarte greu, cu o echipă destul de puternică și care este aproape de noi în clasament, însă pe ordinea de zi scrie victorie. Dacă luăm toate cele 3 puncte în ultima etapă vom avea o iarnă mai liniștită. Apoi să ne pregătim în perioada de pauză, să atacăm returul campionatului mult mai bine organizați”, a declarat Mihai Dăscălescu, președintele Unirii Alba Iulia.

Antrenorul Raud Andone nu se va putea baza pe Creciunesc și Mardare – suspendați, respectiv N. Rus și Mircea Oprea – accidentați, oficalii uniriști confruntându-se cu reale probleme în defensivă.

De cealaltă parte, Gloria Lunca Teuz Cermei vine după o victorie în campionat, scor 1-0, pe teren propriu, contra echipei Miilenium Giarmata, singurul gol al trupei arădene fiind marcat de Coșa în minutul 80.

Iată ce a declarat Mircea Aslău despre meciul din Alba, precum și echipa folosită de acesta la ultima etapă din campionat.

„La Alba Iulia mergem să ducem punct sau puncte, nu avem ce pierde”, a precizat tehnicianul Cermeiului.

Cermei: Florin Rusu – Petrache, Cotoc, Gurban, Suslak – Popa, Coșa, Nistor, Aldan – Diarra, Bulza. Rezerve: Koromi – Vereș, Viorel Brîndușe, Florin Brîndușe, Sălăjan, Moraru. Antrenor: Mircea Aslău. 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.