Sportul Petrești și Inter Ciugud s-au duelat în ultimul meci al etapei cu numărul 23 din Liga a 4-a. Trupa lui Fane Fogoroși s-a impus la limită, scor 1-0 (1-0), singurul gol al partidei fiind marcat de golgeterul echipei Bogdan Sava în minutul 26 din centrarea lui Haiduc. Cu acest rezultat, Petreștiul s-a apropiat la un punct de CIL Blaj, echipa de pe locul al 6-lea.

Petreștiul a câștigat în stil italian duelu lcu Inter Ciugud, Ștefan Fogoroși bazându-se din nou pe arma sa, care se dovedește a fi letală în repetate rânduri – apărare foarte bună și contraatac.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Singurul gol al meciului a fost marcat de Bogdan Sava în minutul 26, acesta punctând din centrarea perfectî a lui Haiduc.

Cu 40 de puncte, Sportul Petrești se află pe locul al 7-lea, având un punct mai puțin față de CIL Blaj, în tim pce Inter Ciugud este a 9-a în clasament, cu 29 de puncte.

Sportul Petrești: Dobre – Albu, Nemeș, Gavriluță, Haiduc, Schiau, Samoilă, Pamfiloiu, Stancu, D. Ianc, B. Sava. Rezerve: Barzog, Scrob, S. Gheorghe, C. Popa, Grosu, Gagea, Muntean. Antrenor Ștefan Fogoroși.

Inter Ciugud: Mureșan – I. Bran, Șuvaina, Uță, Negrea, S. Bran, I. Cristea, Miclea, Păcurar, Biro, Oprișan. Rezerve: Bicheși, Mitea, D. Rațiu, R. Damian, Andreica. Antrenor Adrian Bicheși.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.