Metalurgistul Cugir-CSM Lugoj64După o serie dureroasă, cu două înfrângeri și un rezultat de egalitate, Metalurgistul Cugir va avea parte în Vinerea Mare, de la ora 17.00, de o confruntare dificilă în fața echipei FC Hunedoara. Aflați și ei într-un con de umbră, fotbaliștii oaspeți vin sub Drăgana cu gândul la un rezultat favorabil, însă Cugirul își dorește extrem de mult victoria în fața propriilor spectatori pentru a-și mai spăla rănile cauzate în ultimele 3 etape. Un aspect pozitiv pentru Călin Moldovan este fptul că aceta se va putea baza pe serviciile tuturor fotbaliștilor pe care îi are sub comandă, inclusiv pe cele ale atacantului Adrian Cîrstean, care a fost reprimit în lot.

Chiar dacă s-au depărtat puțin de locul 1, ocupat de cealaltă reprezentantă a Albei în Seria a 4-a, Metalurgistul Cugir vrea să ștergă cu buretele ultimele rezultate și să revină la forma de odinioară. Iar fapul că antrenorul Călin Moldovan se va putea baza pe întreg lotul la meciul cu FC Hunedoara constituie un real avantaj în dorința de a păstra toate cele 3 puncte sub Drăgana.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Suntem răniți în orgoliu și mâine va trebui să fie o tresărire din partea noastră. Va trebui să demonstrăm că seria de 11 victorii din 13 partide nu a fost o întâmplare. Suntem în efectiv complet, chiar și Cîrstean care a revenit la antrenamente. Avem obligația morală să facem totul pentru a reuși victoria. Am ajuns la concluzia că ar fi foarte bine să fim toți, cei care au adus rezultatele foarte bune și am spus că e momentul să trecem peste anumite lucruri și să îi mai acordăm o șansă lui Adi. Trebuie să facem orice pentru a reveni pe linia de plutire, la rezultatele pe care le-am avut în trecut. E imposibil după ce am câștigat meci de meci să nu mai reușim să învingem pe nimeni”, a punctat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistul Cugir.

Cîrstean – reprimit în lot! Atac de temut pentru cugireni

După ce a avut probleme în ultimele întâlniri, cele mai multe în ofensivă, când a trebuit să îl folosească pe Itu – vârf împins, Moldovan se va baza pe toți atacanții săi la meciul cu Hunedoara, Inuț Radu revenind după o accidentare, iar Cîrstean a fost reprimit în lot.

„Cîrstean și-a cerut scuze față de toți, e conștinet că a greșit și a revenit. Important este că suntem toți, împreună, și suntem dornici de a ne demonstra în primul rând nouă, apoi celorlalți că valoarea echipei este aceea care a bifat o serie de rezultate extraordinare. Băieții sunt ok cu moralul și sunt conștienți că pot mai mult. Forța grupului a revenit la cote maxime, iar acest lucru sunt sigur că ne va ajuta”, a mai adăugat Călin Moldovan.

Metalurgistul Cugir se flă pe a 3-a poziție în C4 cu 45 de puncte, iar FC Hunedoara se deplasează su Drăgana de pe locul al 5-lea, având 35 de puncte. La partida tur cugirenii s-au impus in-extremis cu 3-2 după ce hunedorenii au condus cu 2-0.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.