Sportul Petrești este pe punctul de a schimba și al treilea antrenor din acest sezon. Costel Avram a început sezonul, Marcel Zachiu a antrenat și el echipa petrifăleană, iar Cosmin Groza a încheiat turul ca antrenor principal al formației Sportul Petrești. 

În acest moment gruparea din Petrești l-a numit pe Fane Fogoroși director tehnic la Sportul Petrești, ceea ce înseamnă că zilele lui Cosmin Groza la clubul petrifălean sunt numărate, asta deoarece de-a lungul istoriei, Fane Fogoroși s-a implicat în mod direct la formațiile cu care a avut contract, iar în aceste condiții rolul unui antrenor principal la echipă nu s-ar mai justifica.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„O să fie o colaborare, așa am vorbit cu conducerea, în fine asta e. Antrenorul trebuie să fie tot timpul cu bagajele. E decizia conducerii, eu sunt dispus la colaborare o să stabilim exact fiecare ce face”, a declarat Cosmin Groza plin de amărăciune tehnicianul Petreștiului.

Este cert că experiența lui Fogoroși va aduce un plus grupării petrifălene, mai ales că în 12 martie Sportul Petrești debutează în noul an cu Viitorul Sântimbru.

Până în acest moment Sportul Petrești i-a schimbat pe Costel Avram (antrenor ce a fost schimbat deși era neînvins), Marcel Zachiu schimbat după o victorie, iar Cosmin Groza este înlocuit

Amatorismul conducerii poate afecta performanțele echipei în retur

După ce au făcut cea de a patra victimă pe banca tehnică, cei de la Sportul Petrești ar putea fi afectați în mod negativ de alegerea făcută de al înlocui pe Cosmin Groza cu doar nouă zile înainte de primul meci oficial, asta deoarece noul antrenor va avea extrem de puțin timp la dispoziție să pregătească Petreștiul.

Cosmin Groza s-a ocupat de toată perioada de pregătire din pauza competițională, iar acum, acesta a fost înlocuit de către oficialii grupării din Petrești. Cu siguranță mutarea ar fi avut un alt efect dacă această înlocuire s-ar fi produs în luna ianuarie, asta deoarece Ștefan Fogoroși este renumit pentru modul în care pregătește echipele din punct de vedere fizic.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.