Industria Galda de Jos-Sportul Petresti amical34Industria Galda de Jos II are tot mai puține șanse să-nceapă noul sezon. Gruparea antrenată de Andrei Gavrilă a pierdut o serie de jucători, iar șansele ca aceștia să continue în Liga a IV-a sunt reduse.

Industria Galda de Jos II a fost construită pentru ca localnicii din comună să poată evolua în satul natal, însă promovarea acestora pare să fi dat lucrurile peste cap oficialilor echipei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În acest moment oficialii echipei secunde așteaptă un semn din partea primăriei din Galda de Jos, însă tot mai multe voci susțin că echipa se va retrage din Liga a IV-a, din multiple motive de ordin intern.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. totul este din cauza conduceri clubuli care nu face nimic pt ai sustine pe copii din galda ,aceasi copi care au dus industria din liga a5a pana in liga a3a au luato dinou de jos din liga a5a siau demonstrat inca odata ca pot duce fotbalul din galda sus dar s-au lovit inca odata de nepasarea si indiferenta conduceri din ce cauza nu stiu si nu isi da nimeni cu seama,poate din cauza ca o persoana sau doua din echipa nu sunt pe placul domnului primar sau ca il mai critica?pai trebuia sa spuna asta inainte de alegeri,pt ca inainte de alegeri nu era nicio problema toate ereau bune si frumoase insa dupa ce a mai castigat un mandat sa sucit ,am avut promisiuni de la el ca se aduc copii din galda imprumutati inaoi acasa sa joace pt com. in liga a4a,dupa alegeri sa sucit dinou,a zis ca pe el nu il intereseaza sa ne descurcam noi am adus antrenor ,am adus 5 juc din teius si imprejurimi,la care dm primar il suna pe delegatul echipei a2a si i spune ca de ce nu il anuntam pe el ca punem antrenor ,antrenor care nu avea pretenti financiare doar transportul pe care urma sa il platim noi jucatori si oameni care sunt langa echipa.ori cum noi nu avem nimic cu ei daca asta este decizia lor sa fie sanatosi .sa stea copii prin baruri ca nu au voie sa joace pe stadion nu au voie sa intre in vestiare fara aprobari .RUSINICA RUSINICA SI MARCELE NU TE VOM UITA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.