david popa 1După Nicușor Carnat, care este legitimat la Wolverhampton, un alt tânăr fotbalist din județul Alba a semnat un contract cu o formație din Albion. Este vorba despre David Popa, lansat în fotbal de Metalul Aiud, care a mai evoluat pentru Atetico și UTA Arad. În vârstă de 18 ani, David Popa a semnat un contract de profesionist cu Birmingham City FC, care se întinde pe o perioadă de doi ani. 

Ajuns la echipele de juniori la Birmingham City, David Popa, orginar din Aiud a marcat de 11 ori pentru trupa Under 18 a clubului din Anglia. Acesta a fost împrumutat la o formație din Liga a 7-a engleză pentru a acumula mai multă experiență, însă calitățile sale i-au convins pe oficialii clubului Birmingham să îi ofere un contract pe doi ani.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

David Popa a învățat tainele fotblului la Metalul Aiud, formație care nu mai există la nivelul județului Alba, după care a plecat la Atletico Arad și mai apoi la UTA Arad, iar de curând evoluează în Anglia.

Acesta a prins mai multe selecții și la naționalele de juniori ale României, iar viitorul său sună tot mai bine. Până acum atacantul din Aiud nu a putut fi contactat, cel mai probabil din cauza programului încărcat pe care îl curpinde agenda sa.

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.