performanta-ighiu-nuova-mama-becicherecu-mic40Problemele de la Performanța Ighiu continuă! După înfrângerea cu Nuova Mama Mia Becicherecu Micu, încă un jucător vrea să renunțe la echipa antrenată de Vasile Ursu. 

Fabian Himcinschi a anunțat conducerea că vrea să renunțe la activitate până în iarnă, iar președintele Ghiță Dănilă va avea o discuție cu fiul fostului antrenor, acesta declarându-se nemulțumit de atmosfera de la echipă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În schimb conducerea clubului a pus ochii pe alt jucător, acesta aflându-se pe „lista neagră” a formației din Ighiu. Este vorba de mijlocașul Făgărășanu acesta nu a reușit să-i convingă pe conducătorii clubului că își justifică banii.

„Fabian Himcinschi a anunțat că nu își dorește să mai continue la echipă, dar vom avea o discuție cu el și sperăm să-l convingem să nu renunțe la echipă. De partea cealaltă antrenorul Vasile Ursu îl va anunța pe Făgărășanu că dorim să renunțăm la serviciile lui. Nu suntem mulțumiți de modul în care s-a prezentat”, a mai punctat Ghiță Dănilă, președintele echipei Performanța Ighiu.

Performanța Ighiu a pierdt patru jucători până în acest moment, iar surse apropiate de clubul din Ighiu susțin că lista fotbaliștilor care-și doresc să renunțe va crește în perioada următoare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.