Euro Spring-Surianu Sebes Juniori A14Incertitudine la echipa de Liga a IV-a, Euro Șpring. Gruparea antrenată în sezonul trecut de Florin Berța trece printr-un moment de cumpănă, iar autoritățile locale nu-și mai permit să finanțeze echipa de fotbal. 

Cel mai probabil antrenorul Florin Berța nu va mai continua și la Șpring ținând cont de faptul că din această vară face parte din staff-ul echipei FC Hermannstadt, grupare ce a promovat în Liga a III-a. Nici jucătorii din Sibiu nu vor mai veni la gruparea din Șpring, o parte din aceștia semnând noi angajamente cu FC Avrig (Liga a IV-a, Sibiu).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Încercăm să găsim un sponsor să ne sprijine pentru că Primăria nu ne mai poate sprijini. Bugetul este foarte mic și e greu”, a punctat Cosmin Fleaca, președintele echipei din Șpring.

În aceste momente oficialii echipei din Șpring caută jucători din zonele vecine pentru a completa golul lăsat de jucătorii de la Sibiu, în vreme ce pe banca tehnică o variantă o poate constitui chiar președintele Cosmin Fleacă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. da da …. sunt deja urmariti cativa jucatori de certa valoare din Boz, Drasov, Dostat si Valea Sangatinului …. mercenarii …. acasa , ca in primul an dupa alegeri primarul fura pt el nu mai imparte si la altii …. o fi vrut ciobanu sa ajunga caporal , da fara magar si oi … nu prea poate …. raman numa cainii

  2. ba ce ciuda mai ai tu pe primaru,esti gretos, ma si mir cum de-i zici cioban,pt ca n-a avut niciodata oi nici macar la tatal lui si nici la bunici.dar daca tot ii nevoie de magar ,te transfera pe tine,cred ca esti bun,si poate ai si una doua oi,dar nu cred ca-i nevoie,la cat esti de destept cred ca mintea nu-i mai buna ca a unei oi,asa ca si acest lucru-i rezolvat.iata cat de bine ai aparut,o sa ia legatura cu tine,fi sigur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.