Adunare Generala AJF Alba81Așa cum am precizat în materialul publicat ieri pe site-ul Absport.ro, fotbalul județean se scaldă în ape tulburi. În primul rând, Liga a 4-a s-a amânat cu o săptămână. Deși meciurile erau programate să se dispute în weekend-ul care urmează acestea vor avea loc pe 3 și 4 septembrie. Încă nu este cunoscută configurația noului sezon, dacă va fi cu 16, 15 sau chiar 14 echipe, în funcție de ce se va întâmpla la Industria Galda de Jos II și ce răspuns va primi Unirea Alba Iulia cu privire la participarea în Liga a 3-a.

Biroul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Aba, întrunit în ședința de luni, a stabilit ca întreg fotbalul județean să fie amânat cu o săptămână, din cauza situației incerte din Liga a 4-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În acest moment Unirea Alba Iulia așteaptă un răspuns de la FRF cu privire la participarea în Liga a 3-a, iar AJF Alba se află în așteptarea unui alt răspuns de la Industria Galda de Jos II, care a afirmat prin reprezentații legali că va abandona Liga a 4-a.

Acest fapt a condus la amânarea debutului de sezon cu o săptămână, primele meciuri urmând să se desfășoare pe 3 și 4 septembrie, la fel când este programat și primul tur al Cupei României.

Potrivit unor surse, șansele ca Unirea Alba Iulia să schimbe eșalonul sunt în aceste momente destul de mari, însă nu a venit încă o decizie finală. În cazul unui răspuns pozitiv, Liga a 4-a ar rămâne cu 15 echipe, iar dacă Industria II va refuza eșalonul superior se va ajunge la un campionat cu 14 echipe, după ce oficialii din Teiuș au dat asigurări că Rapid CFR va continua în L4.

Astfel se va organiza o nouă tragere la sorți pentru stabilirea țintarului, însă doar după clarificarea problemelor în curs.

În altă ordine de idei, Liga a 5-a a fost și ea amânată cu o săptămână, primele dueluri din ultimul eșalon fotbalistic al județului urmând să fie programate pe 10 și 11 septembrie.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. INDUSTRIA 2 NU SE VA INSCRIE IN LIGA A4A VA SPUN SIGUR PT CA FOSTI JUCATORI MAJORITATEA SI-AU GASIT ECHIPE DOAR DACA PRIMARIA SI CU DM PRESEDINTE GIORGIU VOR GASI ALTI JUCATORI PT CA PE CEI CARE AU FOST I-AU UMILIT DESTUL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.