Viitorul Spicul Daia Romana-CS Ocna Mures jun A7Cu toate că se anunța un meci liniștit din cadrul campionatului Juniorilor A1, partida dintre CIL Blaj și CS Ocna Mureș putea să se transforme într-o tragedie. Cum la astfel de întâlniri nu este obligatorie prezența oamenilor de ordine la teren, un grup de adolescenți au intrat la pauza partidei pe gazon, iar unul dintre aceștia l-a lovit cu piciorul în spate pe portarul de rezervă al echipei din Ocna Mureș. Dacă cei prezenți la joc nu erau pe fază, incidentul ar fi putut căpăta note dramatice, însă intervenția oficialiilor a limitat proproțiile acestui eveniment care nu face cinste fotbalului.

Încă nu este cunoscut faptul ce au avut cele două părți implicate în acest scandal de împărțit. Cert este faptul că dacă Augustin Damian și Gabriel Cotoară, antrenorii celor două echipe nu ar fi intervenit rapid, episodul se putea transforma într-o tragedie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Incidentul face parte din categoria ”AȘA NU”, iar fotbalul ar putea avea de suferit de pe urma acestui eveniment. Un astfel de caz putea fi evitat dacă aceste jocuri ar fi supravegheate de oameni de ordine, responsabili cu siguranța părților implicate la fenomenul sportiv. Însă cum jocurile se desfășoară în timpul săptămânii prezența acestora la jocuri nu este obligatorie, însă clubul gazdă este responsabil cu tot ceea ce se întâmplă în incinta arenei pe durata celor 90 de minute.

”Vreo 4 copii au intrat pe teren, și unul dintre ei l-a lovit pe portarul de rezervă cu piciorul în spate. A intervenit domnul Damian și apoi copiii au luat-o la fugă! Damian a sunat la Poliția Comunitară, aceștia i-au identificat pe cei care au produs acest incident și au luat măsurile care se impuneau!”, a precizat o sursă prezentă la partidă.

Din fericire portarul Clubului Sportiv Ocna Mureș a fost lovit ușor și nu a avut nevoie de intervenția medicilor, acesta fiind introdus pe teren în repriza secundă. Potrivit lui Gabriel Cotoară, antrenorul ocnamureșenilor, elevii săi au evoluat cu multă frică în partea a 2-a, fiind crispați și mai mereu cu ochii înspre tribune, episodul cu colegul lor lovit producând panică în rândurile acestora.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.