Metalurgistul Cugir-Performanta Ighiu58Roberto Bodea a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din lotul Performanței Ighiu în sezonul trecut, când formația lui Adorian Himcinschi s-a clasat pe poziția secundă în clasamentul Seriei a 4-a din Liga a 3-a. Portarul Ighiului a avut evoluții foarte bune, iar traiectoria sa părea să urce spre cele mai înalte culmi ale fotbalului românesc. După ce și-a reziliat contractul cu Performanța, Roberto Bodea a avut mai multe oferte din Liga a 3-a și Liga a 2-a, însă a ajuns să evolueze pentru CS Glogovăț, în Liga a 4-a din Arad.

Crescut în curtea echipei UTA Arad, Bodea a pus umărul la performanțele ”Bătrânei Doamne” din ultimii ani, însă în vara anului trecut a ajuns la Performanța Ighiu. Acesta s-a remarcat prin paradele sale, modul prin care își conducea defensiva, dar și prin jocul de picior, dând încredere colegilor săi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Beto” a fost providențial în multe meciuri și a contribuit din plin la clasarea pe locul secund a Performanței Ighiu. Portarul arădean a ajuns la un acord pentru semnarea unui nou contract cu trupa lui Adorian Himcinschi, a ajuns la reunire, s-a antrenat două săptămâni, dar apoi a rupt înțelegerea.

  • Oferte multe – a ajuns la Liga a 4-a

Bodea a fost curtat inclusiv de Metalurgistul Cugir și Mureșul Vințu de Jos, a avut ofertă și de la CNS Cetate Deva, s-a antrenat cu UTA Arad, care a declarat prin oficialii săi că este așteptată o revenire a acestuia la echipă, însă în cele din urmă ”Beto” a acceptat o propunere venită din Liga a 4-a Arad.

CS Glogovăț este noua echipă a lui Roberto Bodea, care a semnat un contract până în iarnă, cel mai probabil portarul arădean așteptând alte oferte de la nivel superior.

Acum, după plecarea lui Bodea, poarta Ighiului este apărată de Călin Tiut, iar ca alternativă Adorian Himcinschi îl are pe juniorul Miklos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.