24 de jucători au fost prezenţi la prima şedinţă de pregătire de după vacanţa de vară a echipei de fotbal de Liga a III-a Industria Galda sub comanda antrenorului Paul Ciucă. 

Noutăţile din lot sunt Adrain Hăprian (FC Avrig), Darius Petruse (FC Unirea Alba Iulia), Cătălin Manciulea (Sportul Petreşti), Vlad Costea (CFR Simeria) şi Laurenţiu Horşa (FC Unirea Alba Iulia).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Lista celor plecaţi în intersezon îi cuprinde pe Iancău (CSU Alba Iulia), Fulea şi Trif (Metalurgistul Cugir), Sîrbu, Al. Costea şi G. Scheau, ultimul reîntors la Spicul Daia Română.

Găldenii au stabilite până la începerea campionatului cinci jocuri-test, cu CSU Alba Iulia (în 24 şi 27 iulie, ambele în deplasare), cu CS Hunedoara (în 3 şi 10 august, primul în deplasare, al doilea acasă) şi cu Metalurgistul Cugir (în 17 august), la care se adaugă meciul / meciurile din Cupa României.

“Începem al şaselea sezon în Liga a III-a cu speranţa că nu vom mai trăi emoţiile pe care le-am trăit în sezonul precedent”, a declarat antrenorul Paul Ciucă. (AUDIO mai jos)

Tot luni după amiază s-a reunit şi o altă divizionară terţă din judeţul Alba, Metalurgistul Cugir.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.