Găldenii au învins cu scorul de 2-1 în deplasarea de pe terenul nou–promovatei FC Avrig, prin “dubla” semnată de Mureşan (min 15, 29). La pauză echipa din județul Alba a condus cu 2-0, dar imediat duipă reluare a rămas în 10 jucători, primind un penalty contestat vehement.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 15, prin Mureșan după centrarea excelentă venită de la Cernea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După alte 14 minute de joc, elevii pregătiți de Paul Ciucă majorează scorul la 2-0. Rodean, rămas singur în careu îi pasează lui Mureșan, iar acesta reia din 6 metri fără speranțe pentru goalkeper–ul gazdelor.

La două minute de la reluare, gazdele reduc din diferență prin Adrian Radu din penalty, fază la care Frențiu a fost eliminat. Oaspeţii au rezistat până la final fără să mai primească gol, antrenorul Paul Ciucă ţinând să vorbească, însă, despre acţiunea în care Avrigul a reintrat în meci.

“Îmi felicit băieții pentru atitudinea arătată în teren și pentru victorie. Am primit din păcate un penalty gratuit împotriva noastră, care nu l –a văzut nimeni și nici adversarii, eliminare imaginară la Frențiu. Adversarul direct de la aceea fază intră direct în el, iar arbitru a dictat gratuit penalty și eliminare directă pentru jucătorul nostru. Este bătaie de joc la adresa noastră  cu asemenea arbitraje”, ne-a declarat Paul Ciucă.

Industria Galda de Jos ajunge, cu victoria de la Avrig, la al treilea succes din tot atâtea etape disputate şi este noul lider al seriei C 5 din Liga a III –a.

Mihai Ianc , antrenor FC Avrig : “Este greu pentru noi, nu avem încă destulă experiență la acest nivel. Am avut un început de campionat greu, am întâlnit două echipe importante ale campionatului, care au terminat de fiecare dată în top 10 al clasamentului Ligii a III –a. Nu este un capăt de țară, trebuie să creștem de la meci la meci, să avem meciuri în picioare și să acumulăm experiență”

SORIN GIURCĂ

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.