Industria Galda de Jos a câștigat al doilea amical al verii, disputat în compania echipei din Liga a 4-a, CIL Blaj, scor 4-1 (0-1), deși oaspeții au rezistat o repriză și au condus la pauză, scor 1-0. Golurile au fost marcate de Dup (61), Goronea (75), Olălău (80) și Bârsan-Popa (84), respectiv Comănici (28).

Industria Galda de Jos a controlat amicalul disputat pe arena proprie, însă CIL Blaj a început bine și defensiva lui Boancăș a funcționat aproape perfect. Mai mult, blăjenii au dat lovitura în minutul 28, când Comănici a reușit să deschidă scorul, tabela rămânând intactă până după pauză, după acest gol.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Galda a mai ratat câteva ocazii în prima repriză, având și o bară prin experimentatul Silviu Mureșan în primul mitan.

A doua repriză a aparținut divizionarei terțe, care a egalat în minutul 61, prin Denis Dup, juniorul venit de la Baia de Arieș având o evoluție bună. S-a făcut 2-1 în minutul 75, când Goronea l-a învins și el pe Damian, golul acesta turnând plumb în ghetele adversarilor.

Olălău, revenit la echipă, a făcut 3-1 în minutul 80, iar 4 minute mi târiziu, un alt nou-venit, Bârsan-Popa a făcut 4-1 și a stabilit scorul final al partidei.

Industria Galda de Jos va avea săptămâna viitoare două amicale, unul joi cu Rapid CFR Teiuș, urmând ca sâmbătă să joace cu Sănătatea Cluj.

Industria Galda de Jos

Iancău
R. Trif
Rodean
Haiduc
Uță
E. Hălălae
Dup
Costea
Sârbu
Frențiu
Mureșan

Au mai evoluat: Goronea, Bârsan-Popa, Boancă, Crăciun (Viitorul Sântimbru), Buligă, Gombocz (ambii LPS Sebeș), D. Popa, Olălău, Puha. Antrenor Paul Ciucă.

CIL Blaj

R. Damian
Pintea
Pop
Mănășturean
Ciugudean
Crăciun
Varga
Șerban
Anușcă
Cioancă
Comănici

A mai intrat: Moldovan. Antrenor Septimiu Boancăș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Iancău a făcut un meci bun, Uță a fost sub orice critică, Haiduc a fost sigur pe sine, Rodean a făcut un meci slab, Trif a avut prea puține urcări în atac, Hălălae a recuperat prea puține baloane, Frențiu a fost de departe cel mai activ jucător al echipei, Șerban e un junior excelent, tehnic, curajos și cu viziune, Costea e foarte talentat și util echipei, Dup s-a remarcat prin golul marcat, în rest a făcut un meci fără mari realizări, Mureșan a fost bătăios și incisiv. Goronea a intrat cu poftă de joc, Bârsan-Popa, acest Adam Nemec al Ligii a 3-a nu are nimic în comun fotbalul, Boancă a schimbat în bine fața jocului, Popa a fost ușor nesigur, iar Puha a fost curajos si cu viziune bună, restul au fost în nota echipei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.