Industria Galda de Jos a marșat astăzi, în primul amical al anului, trecând cu 10-0 (5-0) de Viitorul ”Mihai Georgescu”, formație din Liga a 4-a Cluj. Elevii lui Paul Ciucă au făcut spectacol pe sinteticul din Cluj-Napoca, marcând câte 5 goluri pe repriză. Cernea a fost cel mai bun jucător al Industriei, acesta punctând un hattrick. Romică David și Dani Lupșan – fiecare cu cîte o dublă, respectiv Frențiu, Baghiu și Cioplântă au completat tabela.

După două săptămâni de pregătire intensă, Industria Galda de Jos a avut astăzi, parte de primul amical al anului. A jucat pe un teren sintetic din Cluj-Napoca, iar adversară a fost echipa din Liga a 4-a Cluj, Viitorul ”Mihai Georgescu”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cernea a deschis scorul în prime faze al meciului (1), după care și-a intrat în rol, noul transfer al Industriei, Romică David, care a reușit o dublă în minutele 7 și 11. Frențiu a marcat și el în minutul 20, iar Cernea a reușit dubla în minutul 25 și a stabilit scorul pauzei, 5-0 în favoarea echipei sale.

După ce a schimbat liniile, Paul Ciucă a avut parte de un joc exact, precum în prima parte. Baghiu a făcut 6-0 în minutul 56, iar Cernea a reușit tripla la 10 minută distanță, marcând pentru 7-0.

Daniel Lupșan și-a arătat și el calitățile de marcator contra clujenilor și a punctat de două ori, la mai puțin de două minute, în minutele 70 și 73, iar Cioplântă a închis tabela la 10-0 în minutul 77.

Paul Ciucă a făcut mai multe schimbări în echipa sa, obligat fiind de plecările lui Bodea și Boloș, acesta mutându-l pe Cernea în centrul liniei mediane, alături de Dani Lupșan, ”magicianul” Industriei făcând un meci foarte bun în care a marcat de 3 ori. De asemenea, George Goronea a fost trecut în banda stângă, preluând locul lăsat liber de Bodea.

Industria Galda de Jos

Iancău
Boancă
Cioplântă
Haiduc
Rodean
Goronea
Lupșan
Cernea
Frențiu
S. Mureșan
R. David

Au mai intrat: Ștef – Man, Indrieș (probe – Aurul Brad), Weiner, P. Man, Costea, Baghiu, Bulgarea (probe), Puha (CSȘ Blaj).

Sâmbăta viitoare, Industria Galda de Jos va evolua la CIL Blaj, al doilea amical al perioadei de pregătire.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.