Industria Galda de Jos-Viitorul Sanitmbru9Industria Galda de Jos a mai transferat doi jucători! Echipa lui Paul Ciucă este aflată în căutări, iar tehnicianul găldenilor continuă campania de achiziții.

Atacantul Adrian Voicu (Gaz Metan Valea Lungă) și Paul Man (LPS Cluj-Napoca) reprezintă ultimele două achiziții ale grupării din Galda de Jos. Ultimul este născut în 1997 și evoluează atât fundaș dreapta, cât și mijlocaș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De partea cealaltă Bebe Medrea, Raul Lungu și Filip Morar s-au despărțit de Industria Galda de Jos. Dacă Bebe Medrea are șanse să preia Dalia Sport Daia Română (antrenor-jucător), Filip Morar și Raul Lungu se pregătesc sub comanda lui Fogoroși la Mureșul Vințu de Jos.

„Lungu și Medrea și-au manifestat dorința de a pleca de la echipă, din câte am înțeles eu au ceva oferte de al Dalia Sport dar și alte echipe de Liga a III-a”, a declarat Paul Ciucă, antrenorul echipei Indnustria Galda de Jos.

Sâmbătă Industria Galda de Jos va juca un amical cu Șurianu Sebeș de la ora 10:30, întâlnirea urmând să se desfășoare la Galda de Jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.