Industria Galda de Jos- Sanatatea Cluj39Industria Galda de Jos continuă să creeze panică, deși nu a bifat a 9-a victorie din accest sezon, ci primul egal. Obiectivul echipei din Alba, acela de a nu pierde în Maramureș a fost îndeplinit, după ce partida dintre CSM Sighetu Marmației și Industria Galda de Jos s-a terminat 1-1. Andrei Cernea a deschis scorul în min. 29, iar gazdele au egalat pe final, în min. 83 prin Novoselenszki. În următorul meci Industria Galda va juca tot în deplasare, pe terenul echipei FC Zalău.

După ce a suferit un șoc la echipă, prin schimbarea lui Dobai cu experimentatul Valentin Sinescu, CSM Sighetu Marmației își dorea o victorie pentru a rămâne în plutonul fruntaș. Paul Ciucă a pregătit perfect partida din Maramureș și i-a stricat debutul lui Sinescu, aprofundând… ”Panica la Galda”, cu toate că fotbaliștii săi au scos doar un egal, deși au condus aproape toată partida.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Galda a început bine meciul din deplasare și s-a văzut stăpână pe joc. Prima mare ocazie a partidei a fost irosită de Daniel Lupșan, care a reluat în transversală din recentrarea lui Câmpean în min. 15. În minutul 29 tabela a fost schimbată de Andrei Cernea, care a finalizat cu gol un contraatac al echipei sale, după o excelentă centrare a lui Bodea. Industria a reușit să conserve rezultatul și a intrat cu avantaj la cabine.

Ritmul bun al meciului s-a păstrat și în repriza secundă, când s-a jucat pe contre, duelul fiind unul foarte echilibrat. În min. 70, Ștef a avut o intervenție salvatoare. 13 minute mai târziu, în min. 83, Novoselenszki a reușit să restabilească egalitatea, după ce a reluat cu capul în poartă o centrare.

Meciul a căpătat o nuanță dramatică, iar în min. 87, Man de la Industria, respectiv Fizeșan de la gazde au fost eliminați după un scandal. Potrivit surelor prezente la meci, Fizeșan l-ar fi scuipat pe Lupșan, care era căzut după ce fusese faultat.

Scor final 1-1, iar Industria Galda de Jos iese cu fruntea sus dintr-o deplasare de foc, ajungând la 25 de puncte adunate în actualul sezon.

CSM Sighetu Marmației: 1. Ionescu – 23. Novosei, 13. Bucur, 17. Fizeșan, 16. Păniaru, 10. Roghina, 6. Bedea, 27. Ferhaoui, 19. Țârlea, 11. Tasius, 9. Lemac. Rezerve: 12. Filip, 47. Suru, 20. Ruda, 7. D. Filip, 14. Novosel, 87. M. Pistol, 21. D. Popa. Antrenor Valentin Sinescu

Industria Galda de Jos: 12. Ștef – 21. Olar, 15. Haiduc, 4. Man, 18. Boancă, 9. Baghiu, 7. Lupșan, 5. Kilin, 10. Bodea, 11. Cernea, 8. Câmpean. Rezerve: 1. Boldi, 31. Frențiu, 17. Lungu, 6. Oprița, 14. Goguța, 89. Iancu, 33. C. Ivașcu. Antrenor Paul Ciucă.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.