Industria Galda de Jos, surpriza plăcută a Seriei a 4-a din Liga a 3-a, liderul acestui eșalon, se întoarce acasă după două jocuri în deplasare! Cu 4 victorii și un egal în retur, Galda conduce seria și așteaptă un nou succes, sâmbătă, de la ora 17.00, împotriva stelitului prim-divizionarei ACS Poli Timișoara. Problemele de lot nu îl mai sperie pe antrenorul Paul Ciucă, acesta precizând că își dorește să rămână în partea de sus a clasamentului.

Industria Galda de Jos este cu adevărat un fenomen, echipa din Alba având un parcurs de invidiat în Liga a 3-a. Oficialii echipei nu au ascuns problemele financiare, iar toată această tevatură a unit și mai tare echipa, care nu a gustat din cupa învinșilor în actualul sezon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne așteaptă o partidă cu un satelit, Poli Timișoara, mai dificilă ca urmare a faptului că în această săptămână ne-am strâns cu greu câte 11-12 jucători la antrenament, dar atâta timp cât putem alinia 11 jucători apți, plus 3-4 rezerve, abordăm fiecare joc cu dorință maximă de a rămâne în frunte, atât cât se poate! Revenim în fața propriilor suporteri după două deplasări victorioase și în ciuda marilor dificultăți cu care ne confruntăm încercăm să ne facem fericiți susținătorii”, a declarat Paul Ciucă, antrenorul Industriei Galda de Jos.

Cu infirmeria plină, după ce accidentările lui Frențiu și Goronea au recidivat, iar Cioplântă lipsește de o bună perioadă, Paul Ciucă va încerca să alinieze contra ”alb-violeților” cea mai bună garnitură, în care va reveni Rodean, care nu a făcut parte din lot în etapa precedentă.

De partea cealaltă, Poli II Timișoara vine după un succes, primul în retur, scor 2-0, cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, prin golurile marcate de Popan și Totic.

Antrenorul Victor Collins a aliniat următoarea garnitură: Mădălin Smaranda – Haruț, Cochințu, Murariu, Fridrich, Filip, Pădurariu, Andreic, Popan, Bîrnoi, Totic. Rezerve: Pope, Cherecheș,  Birău, Iordache, Strein.

Industria Galda de Jos se află pe prima pozție în clasamentul seriei a 4-a, cu 35 de puncte, pe când ACS Poli II Timișoara ocupă locul al 8-lea, cu 24 de puncte.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.