Doi fotbaliști antrenați de către Paul Ciucă la Industria Galda de Jos ar putea ajunge sub comanda lui Daniel Isăilă, la stagiul de selecție al naționalei Under 21 a României. Deși nu este nimic oficial, cel puțin pentru moment, surse federale s-au interesat de fundașii Ionuț Cioplântă și Ioan Boancă, fotbaliști care acoperă posturi de juniori la divizionara terță din Alba. Ar fi un prilej de mândrie pentru oficialii găldeni, care se confruntă cu reale probleme financiare în aceste mmente, iar acest lucru ar putea să mai îndulcescă puțin gustul amar.

În urmă cu aproximativ 10 zile, o persoană din cadrul Federației Române de Fotbal i-a sunat pe oficialii Industriei Galda de Jos și a cerut informații despre Ionuț Cioplântă și Ioan Boancă. Ambii evoluează în defensivă, și îndeplinesc criteriul obligatoriu de vârstă la Liga a 3-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ionuț Cioplântă este născut în anul 1997, s-a format ca fotbalist la Unirea Alba Iulia sub comanda lui Bebe Brumaru, iar acum aparține de Viitorul Mihai Georgescu, fiind îmrpumutat de un an la Galda.

Ioan Bonacă este și el un produs al Unirii Alba Iulia, ajungând sub comanda lui Paul Ciucă în urmă cu două veri. Fundașul de bandă este născut în anul 1998, urmând să se încadreze și în sezonul viitor la criteriul de vârstă al eșalonului terț.

„Atât eu cât și oamenii de aici din club am dat informații despre jucătorii noștri. Ni s-a comunicat că în proporție foarte mare vor ajunge la acea selecție. Este o surpriză pentru noi, dar și o mare bucurie, mândrie și onoare. Sperăm ca pe viitor să ne mândrim cu Cioplână și Boancă, să spunem că au evoluat la noi!”, a declarat Paul Ciucă.

Stagiul de pregătire al Naționalei de Tineret ar umra să aibă loc peste două săptămâni, în capitală.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.