Industria Galda de Jos, viceliderul seriei a 4-a din Liga a 3-a, formație care nu a cunoscut gustul ănfrângerii în atucalul retur și care nu a primit niciun gol, se deplasează astăzi, în județul Timiș, unde va întâlni Millenium Giarmata, în etapa cu numărul 5 din eșalonul terț. Paul Ciucă, antrenorul găldenilor are probleme mari în alcăturirea echipei, lispindu-i foarte multe piese de bază, printre care Cioplântă sau Frențiu. Meciu lare loc astăzi, de la ora 15.00!

La egalitate de puncte cu primul loc, Galda așteaptă un nou rezultat bun, fiind oricum una dintre echipele care dictează regulile în această serie, o formție de temut, care se bazează pe un colectiv tânăr, unit și omogen. Cu începere de la ora 15.00, Industria va evolua în deplasare, pe terenul celor de la Millenium Giarmata.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Avem un meci de deplasare foarte dificil și din cauza numeroaselor absențe din efectiv. Ne lipsesc Cioplântă – cu ruptură de ligamente colaterale, Bagiu – răcit, Haiduc – probleme musculare, Rodean – nu se poate învoi de la serviciu, Goronea – nerefăcut complet. Sperăm ca cei care vor intra în teren să fie la nivelul celor pe care îi înlocuiesc” a declarat Paul Ciucă.

Cu toate ca are o serie bună, fără să guste eșecul de 7 partide consecutive și un început de tur aproape perfect, Galda stă prost din punct de vedere al lotului, având foarte mulți accidentați.

Cioplântă – ruptură de ligamente colaterale, Frențiu, Baghiu, Rodean, Haiduc și Goronea figurează cu probleme medicale sau personale, doar ultimii doi având șanse să evolueze în duelul cu Giarmata, chair dacă George Goronea figurează și el cu semnul întrebării după ce doar joi a efectuat primul antrenament cu echipa.

De cealaltă parte, Millenium Giarmata vine după un eșecu, scor 2-3 împotriva Ripensiei Timișoara, iar gruparea di nTimiș se află pe poziția a 11-a în clasament cu 17 puncte.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.