După succesul răsunător cu Cetate Deva din prima etapă, acum, Industria Galda de Jos caută să se răzbune pentru eșecul din tur, scor 1-2 pe teren propriu cu Gloria Lunca Teuz Cermei. Formația lui Paul Ciucă a uitat de problemele financiare, capitol care a întărit și mai tare relațiile de la echipă, iar sâmbătă, de la ora 15.00, va avea parte de o deplasare extrem de dificilă, în județul Arad. 

Cermeiul a pierdut în prima etapă, jocul din deplasare cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, scor 0-1. Acum, Industria va avea parte de un meci extrem de dificil, Aslău și compania dorind să rămâne în apropiere de plutonul fruntaș al seriei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Va fi un meci dificil, în deplasare, cu o echipă care ne-a taxat în tur când am intrat relaxați după victoria de la Deva. Avem multe absențe importante, dar cu toate acestea suntem conștienți că rezultatul este influențat de propria evoluție în primul rând, fără să însemne că subapreciem adversarul”, a declarat Paul Ciucă, antrenorul Industriei.

Paul Ciucă nu se va putea baza pe serviciile lui Frențiu și Weiner – accidentați. Nici Romică David nu este complet refăcut după duelul cu hunedorenii, însă acesta va forța pentru a-și ajuta colegii încă din primul minut.

Gloria Lunca Teuz Cermei este nou promovată în Liga 3-a, însă a acumulat multe puncte în turul de campionat, bazându-se pe o echipă experimentată. Arădenii se află pe poziția a 9-a în clasament, cu 18 puncte acumulate și au îm minte doar victoria cu Galda.

„Trebuie să ne schimbăm jocul, atitudinea, tot ca să învingem o formația ca și Galda. Sunt, poate, printre cele mai omogene echipe din serie, contează pe destui fotbaliști experimentați, iar odată cu venirea lui Romică David de la Ighiu. Ar fi excelent să le luăm 6 puncte celor de la Galda, mai ales că de cele 3 puncte puse în joc sâmbătă chiar avem nevoie ca să privim în sus și nu în urma noastră. Totodată, nu avem voie să ne dezamăgim susținătorii, care vin în număr constant mare la meciurile noastre de acasă”, a precizat Mircea Aslău pentru sportarad.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.