Industria Galda de Jos-FC Csikszereda Miercurea Ciuc52Industria Galda de Jos a susținut astăzi ultimul meci pe teren propriu în actualul sezon al Ligii a 3-a, iar formația condusă de Paul Ciucă s-a impus cu 2-1 (1-0) contra echipei FC Zalău, victorie care a propulsat Galda pe poziția a 3-a în clasamentul Seriei a 5-a. Golurile au fost punctate de Frențiu (29), Câmpean (79), respectiv Stanciu (78). În ultima etapă, Industria va juca în deplasare, pe terenul viceliderului Avântul Reghin.

Revenit în formula de bază după o mai lungă perioadă din cauza unei operații, Frențiu a fost unul dintre cei mai buni oameni ai Industriei Galda de Jos în victoria contra ”revelației” returului, FC Zalău. Mijlocașul echipei din județul Alba a semnat primul gol al partidei în min. 29, după ce a fost deschis excelent în spatele linei adverse de către Lupșan, avantajul fiind păstrat până după pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jocul s-a mai deschis în a doua parte, ocaziile au apărut la ambele porți, iar Zalăul a reușit egalarea în min. 78 prin Stanciu. Oaspeții nu au apucat să se bucure prea mult, deoarece Câmpean a punctat la prima acțiune după reluarea jocului pentru 2-1, gol care a cântărit decisiv în economia partidei.

În acest moment Industria Galda de Jos are 50 de puncte, cu unul mai mult față de Unirea Jucu, formație cu probleme interne, care nu s-a prezentat la partida de marți contra echipei din Sfântu Gheorghe. Ultima etapă va fi un adevărat derby, Avântul Reghin urmând să găzduiască partida contra Industriei, formațiile de pe locurile al 2-lea și al 3-lea din C5. Întâlnirea va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00.

Industria Galda de Jos: Ștef – Olar, Haiduc, Cioplântă, Boancă, Frențiu, Medrea, Lupșan, Bodea, Cernea, Baghiu. Rezerve: Iancău, Lungu, Kilin, Morar, Cîmpean, S. Mureșan. Antrenor Paul CIucă.

FC Zalău: Man – Tohat, Blaga, Tonko, Taloș, Jamilu, Gețu, Vălimăreanu, Ionașcu, Stanciu, Tăbârță. Rezerve: An. Pop, Al. Pop, Copilescu, Flueraș, Bercean, Duma, Kmis. Antrenor Constantin Olariu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.