IMG_5700După un 3-1 in-extremis pe terenul puternicei echipe Cetate Deva, Industria Galda de Jos va debuta acasă, sâmbătă, de la ora 17.00, în sezonul 2016-2017, contra echipei Gloria Lunca Teuz Cermei, o nou-promovată în Liga a 3-a, Seria a 4-a. Duelul se anunță unul interesant, mai ales că formația din Arad și-a învins rivalii din Timiș, pe Nuova Mamma Mia Bechicherecu Mic, scor 2-1. Paul Ciucă, antrenorul ”galben-albaștrilor” își dorește maximă concentrare de la elevii săi și speră ca aceștia să rămână cu picioarele pe pământ după succesul de la Deva.

Mureșan, Haiduc și Frențiu au adus 3 puncte importante în prima etapă de la Deva, însă confruntarea cu nou-promovata Gloria Lunca Teuz Cermei se anunță una dificilă, având în vedere că oaspeții din Arad au avut un debut la fel de bun, cu un 2-1 pe teren propriu contra formației din Becicherecu Mic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Paul Ciucă speră ca elevii săi să fie maxim concentrați pe această partidă și să nu își privească adversarul de sus.

„Mă tem că va fi o partidă dificilă, deoarce întâlnim, din informațiile noastre, un adversar valoros și cu elanul specific nou-promovatelor, mai ales că au câștigat prima etapă. Cred că am ajuns la un nivel la care putem decide noi soarta jocurilor indiferent de adversar, dacă abordăm paridele cu maxim de concentrare și dorință de victorie. Ar trebui să nu îi luăm de sus după ce am bătut la Deva, să rămânem cu picoarele pe pământ”, a precizat Paul Ciucă.

Antrenorul Industriei nu se va putea baza la jocul de sâmbătă pe: D. Lupșan – învoit, Cătălin Ivașcu și Ovidiu Oniga – nerefăcuți complet după probleme medicale.

  • Adversar incomod

Gloria Lunca Teuz Cermei este câștigătoarea ultimei ediții a Ligii a 4-a Arad, aceștia promovând în Liga a 3-a, după o dublă manșă nebună contra campioanei Clujului, Viitorul Feleacul.

În prima etapă, arădenii au câștigat cu 2-1 duelul cu Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic, prin golurile marcate de: Nistor și Suslak (a înscris pe final cu o lovitură liberă excelent executată)

Iată formația folosită de antrenorul Mircea Aslău: Gloria Lunca Teuz Cermei: Rusu – Petrache, Cotoc, Calvin, Suslak – Coșa, Varga, Nistor, Aldan – Diarra – Bulza.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.