Inustria Galda de Jos II-AFC Unirea 1924 Alba Iulia36Satelitul divizionarei terțe, Industria Galda de Jos este cea de a 2-a formație care și-a asigurat matematic locul în viitoarea stagiune a Ligii a 4-a, după Sportul Petrești, formație care s-a impus în Seria a 3-a. Fotbaliștii pregătiți de Cristi Vonya au câștigat derby-ul cu Voința Stremț, scor 4-3, iar înainte cu două etape de final au 12 puncte avans față de urmăritoarea pe care a învins-o în duelul de ieri și ierarhia nu mai poate fi schimbată.

Partida dificilă și spectaculoasă între Voința Stremț și Industria Galda de Jos II. Satelitul divizionarei terțe a reușit o victorie cu 4-3, punctâng golul care a adus promovarea în ultimul minut al jocului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Galda a început perfect partida de la Stremț, iar Alecu Cioară, golgheterul echipei a reușit o dublă în minutele 25 și 44, stabilind scorul de 2-0 în favoarea echipei sale după prima parte a meciului.

Stremțul a dat dovadă de ”voință” în repriza secundă, iar C. Stan a marcat pentru stremțeni în min. 58, pe când Țurcanu a restabilit egalitatea în min. 62.

Același Cioară a reușit tripla în min. 71 și Galda a trecut din nou în avantaj, însă Șerbu a egalat din nou 3 minute mai târziu.

Și acest rezultat era de ajuns pentru Indsutria Galda II să își asigure matematic locul în Liga a 4-a pentru sezonul viitor, dar Cotișel a punctat pentru 4-3 în min. 89 și a adus o victorie de orgoliu și de moral satelitului divizionarei terțe.

Industria Galda de Jos II a avut un parcurs aproape perfect în Seria I din Liga a 5-a, din 18 meciuri câștigând 16 și remizând de două ori, adunând 50 de puncte înainte cu două etape de final.

Astfel, Industria II este a doua formație din ultimul eșalon fotbalistic ce promovează în Liga a 4-a, după Sportul Petrești, pe când în seria a 2-a, lucrurile sunt mai complicate, Fortuna Lunca Mureșului și Sportul Petrești aflându-se la egalitate de puncte.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.