S-a terminat sezonul mult zbuciumat al Industriei Galda de Jos! După 3 înfrângeri la rând, trupa lui Paul Ciucă s-a impus în deplasarea de la UTA Arad II, scor 4-2 (2-0), prin golurile marcate de Frențiu (6), Cernea (40), Mureșan (49), Cioară (79), respectiv Vlad (69, 75 – ambele din penalty). Industria încheie en-fanfare acest sezon, pe locul al 6-lea, în probabil una dintre cele mai echilibrate serii, deși echipa din Alba a vut obiectiv evitarea retrogradării, și a fost lider în mai multe etape, luptând pentru promovare până aproape de final!

Meic frumos în Vestul țării, unde Industria Galda de Jos s-a deplasat pentru ultima reprezentație din acest sezon, la satelitul divizionarei secunde UTA Arad. Galda a început tare partida, iar Cernea i-a pasat pe culoar lui Frențiu în minutul 6, acesta punctând sec pentru 1-0.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Au continuat ocaziile la mabele porți, însă plusul de experiență și-a spus cuvântul, iar în minutul 40, Cernea a făcut 2-0, profitând de pasa foarte bună a lui Mureșan, stabilind și scorul primelor 45 de minute!

Mureșan a schimbat rolul de servant cu cel de marcator, iar în minutul 49 a speculat respingerea portarului advers la șutul lui Baghiu și a făcut 3-0!


  • UTA s-a apropiat la un gol!

UTA Arad a ieșit la joc, iar tinerii fotbaliști arădeni au obținut un penalty în minutul 69, după un fault în careu al lui Olar, Vlad a transformat lovitura de pedeapsă și tot UTA a fost cea care a rămas periculoasă! S-a făcut 3-2 în minutul 75, când Rodean a făcut henț în careu, iar Vlad a realizat dubla, deși ștef a fost foarte aproape să respingă!

Acesta nu a fost scorul final, Galda punctând în minutul 79 prin Cioară, după o lovitură liberă executată de Lupșan, Industria câștigând duelul cu 4-2!


  • Loc 6 – mai mult decât onorabil!

Industria Galda de Jos termină sezonul pe locul al 6-lea, cu 46 de puncte, cu 9 mai puține față de promovata Ripensia Timișoara. Oficialii echipei din Galda se pot declara extrem de mulțumiți, având în vedere că echipa a funcționat foarte bine în condiții vitrege, fără bani până în această lună! Și iată, Industria Galda de Jos termină al 3-lea sezon în Liga a 3-a, o echipă fără prea mari pretenții, care de fiecare dată și-a fixat drept obiectiv evitarea retrogradării, dar care a reprezentat cu cinste județul Alba în fotbalul profesionist!

UTA Arad II

Zamfir
Revesz
Savin
Coadă
Zdrențan
Bodri
Dobrean
Ghergar
Prună
Vlad
Covaci

Rezerve: Wild, Laza, Dan, Vasiu, Mager, Lezeu, Curta. Antrenor Sandu Gaica.

Industria Galda de Jos

Ștef
Rodean
Lupșan
Haiduc
Olar
Vonya
Costea
Boancă
Cernea
Frențiu
Mureșan

Rezerve: Iancău – Cioară, Puha, Baghiu, R. David. Antrenor Paul Ciucă. 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.